Hopp til hovedinnhold

Menybank 

 

Menybank er modulen som inneholder de fleste av funksjonene i Millum Procurement. Her finner du mange verktøy som gjør hverdagen på kjøkkenet mer effektiv og lønnsom.

 

Dette er noen av verktøyene som finnes i Menybank:

Menyplanlegging

 

Du kan å sette opp og planlegge menyer, basert på oppskriftene som er lagt inn i Menybanken, enten av deg eller av organisasjonen. Oppskriftene kan settes opp for intervaller som passer deg best, som uke- eller månedsmeny. Menyplanleggingen gir god oversikt over råvarebruk og kostpris.


I tillegg har vi utviklet et API for Menyplanlegging som gjør det mulig for brukerne å ta ut menyene i tredjepartsløsninger som på storskjermer i kantinen eller i app.

CO2-kalkulator

 

Vi har utviklet en beregningsfunksjon som består av en skala med fire forskjellige nivåer, der rødt nivå har mest karbonutslipp og dermed er minst bra for miljøet.

 

Med denne funksjonen kan man beregne CO2-avtrykket i en meny, per porsjon. Måleenheten er fastsatt av UNCFF og EU-kommisjonen. Ved å konvertere til en felles måleenhet, kan man sammenligne klimaavtrykket på de forskjellige rettene.

 

Matsvinn

 

For steder som lager og serverer mat og drikke, er det viktig å ha oversikt over hvor og hvor mye matsvinn som oppstår. Dette er både knyttet til kostnader og bærekraft. 

 

Ved å ha en matsvinnfunksjon integrert i systemet du allerede bruker til andre arbeidsoppgaver, som meny og bestilling, blir det så tidseffektivt som mulig for deg å registrere matsvinn. 

 

 

Varetelling

 

Varetellingsmodulen er en av de nyeste modulene i Millum Procurement. Den ble utviklet for å effektivisere oppgaven som mange ser på som en tidstyv. 

 

Modulen gir deg følgende muligheter: 

 

  • Mulighet for å telle offline
  • Mulighet for at flere kan telle på samme varetelling / mulighet for å delegere deler av varetellingen
  • Mulighet til å telle varer i rett benevning
  • Mobilapplikasjon