Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme i gang med Millum som innkjøper?

 

For å komme i gang, må du først få tilgang til innkjøpssystemet, enten individuelt eller gjennom en innkjøpsorganisasjon. Deretter kan du ta i bruk systemet og handle fra leverandørene som du har gjort avtaler med. 

Illustrasjon i form av puslespill som viser at Millum er bindeledd mellom Økonomisystem, POS-system, Fakturaflytløsninger og Ordresystem.

Et innkjøpssystem tilpasset dine systemer

Et innkjøpssystem skal fungere sammen med andre systemer i virksomheten, og skal kunne brukes av mange. Millum Procurement kan integreres mot systemer for økonomi, finans og kasse/lager.  Vi har erfaringen og kompetansen til å gjøre denne integrasjonen, og vi slipper den ikke før alt er oppe og står.
 
Det samme gjelder også for opplæring i bruken av systemet. Vi gir kurs i både hverdagsbruk og i utnyttelse av mulighetene produktet gir.
 

Innføring av et nytt system kan føles overveldende. Om du ønsker å begynne i det små, gjør du det. Kanskje holder det å bare teste ut selve innkjøpsmodulen for et fåtall brukere mot noen utvalgte leverandører?
 

Leder for nordisk salg, Ann-Karin Istad

Finn den beste innkjøpsløsningen for din bedrift

Millum Procurement er tilpasset både store og små aktører, enten individuelt eller gjennom en innkjøpsorganisasjon. Alle bedrifter har sine behov, og vi tilpasser oss deres ønsker. 

 

Hør med oss om hva som er best løsning for akkurat din bedrift. Fyll ut skjema via knappen nedenfor, eller ta kontakt med Ann-Karin på tlf. 99307407 eller e-post

Som medlem av disse innkjøpsorganisasjonene får du Millum Procurement:

nores-nyrest1

 

Nores er en medlemseid innkjøps-organisasjon for hoteller og restauranter i Norge og Sverige. De har et innkjøpsvolum på 2,7 milliarder og ca 1.000 medlemmer som alt overskudd tilbakeføres til, da Nores er en non profit organisasjon. Medlemmene er veletablerte og profilerte aktører, både enkeltbedrifter og kjeder. 

 

Hos Nores heter Millums innkjøpsløsning
Buy at Nores.

 

nho-liten

 

Norges største innkjøpsorganisasjon for overnattings-, serverings- og reiselivs-bedrifter med 2.200 medlemmer. Som medlem i NHO/NHO Reiseliv er det kostnadsfritt å bli med. Innkjøpskjeden er eid av medlemmene og overskuddet går tilbake til disse gjennom en bonusordning. 

 

Hos NHO heter Millums innkjøpsløsning Horecainnkjop.

 

gress-mini

 

GRESS Gruppen eies av Scandic Hotels, Compass Group Norge og Radisson Hotel Group. Deres visjon er å være den mest attraktive innkjøpsorganisasjonen for leverandører, eiere og medlemmer. De skal bidra til økt lønnsomhet for eiere og medlemmer gjennom å etablere felles rammeavtaler med leverandører. 

 

Hos GRESS heter Millums innkjøpsløsning Gressnett