Millum

Hopp til hovedinnhold

Innhold

La oss spandere frokosten

og fortelle mer om hvordan du kan ha fordel av Millum!

Avtal et møte

Bli en mer effektiv leverandør

Millum sitt hovedprodukt til leverandørene er Millum Commerce. Dette er en nettbasert leverandørportal som samler alle dine varer og kataloger på ett sted. Det gir deg ett tilkoblingspunkt for å gjøre handel mot mange av dine kunder og deres innkjøpssystemer. I tillegg kan du som leverandør koble på Millum Trade som din egen skreddersydde nettbutikk for alle andre kunder.

 

Dermed kan Millum Commerce være ditt eneste tilkoblingspunkt for handel mot alle dine kunder. Hvis du vil!

 

Hvorfor skal du være en del av Millums markedsplass?

transaksjonssted3

Ha én kontaktflate med mange kjøpere

tilstede2

Vær tilstede der dine kunder er

avtaler3

Få bedre kontroll over alle dine avtaler

handshake3

Øk avtalelojaliteten

Bruk Millum Commerce som kontaktflate mot dine kunder

 

Millum Commerce kan være det ene integrasjonspunktet du trenger for automatisk motta alle handelsmeldinger fra dine kunder, men det kan også være mye mer. Det kan være der hvor du enkelt henter ut salgsrapporter, eller oppdaterer din varekatalog med miljømerking eller riktig bilde. Eller kanskje du bare vil ha en oversikt over hvor mange potensielle kunder som er på andre siden av denne teknologiske plattformen?

 

Eller at det er din back-up ordreportal for å lage ordrebekreftelse, pakkseddel eller elektronisk faktura til dine kunder. Uansett – vi utvikler Millum Commerce for at det skal være ditt beste verktøy for å betjene dine kunder.

”Å ha alle sine leverandører samlet på ett og samme sted, med oppdaterte produkter og priser, sammen med muligheten til å enkelt kunne gjøre varetellinger gjennom portalen – er helt kritisk for oss”

Pål Semb-Johansson

Adm.dir. - Nores 

Millum Trade - ferdig løsning for nettbutikk

 

Har du allerede en avtale med Millums innkjøpskunder, og ønsker å utnytte eget salgspotensiale enda bedre - kan Millum Trade være løsningen. Din katalog ligger allerede i Millum Commerce; vår leverandørportal - dermed er det enkelt å sette opp en handelsløsning for hele kundeporteføljen, inkludert de av dine kunder som ikke har egen innkjøpsportal. Ved å gjenbruke allerede registrert informasjon, er oppkobling mot annet system ikke nødvendig.

 

Har du enda ikke avtale med en av Millums kjøpekunder, kan du likevel benytte Millum Trade; vår handelsløsning for dine kunder som ikke har en innkjøpsportal. Du kan tilby varene fra en felles katalog med felles utvalg og priser, eller lage avtaler om sortiment og pris med enkeltkunder.

 

Sende faktura eller motta?

Begge deler representerer stor verdi for deg enten det er i form av kostnadsreduksjon eller økt oversikt og kontroll. Vi kan hjelpe deg med alt.

 

Enten fakturaen skal inn eller ut av din virksomhet, konverteres fra eller til EHF-format eller noe annet, formidles over PEPPOL-nettverket eller direkte til din forretningspartner, sendes på papir eller skannes fra papir - uansett har vi tjenestene som gjør det mulig å hjelpe deg med en effektiv fakturastrøm.

shutterstock_1348479926
matinfo-ipad-gronnsaker1

Matinformasjon satt i system

Matallergi og matintoleranse er vanlig i Norge, og det er blitt et krav fra både myndigheter og ikke minst gjester om god og riktig informasjon om hva alle varer faktisk inneholder. Derfor har Millum utviklet matinfo.no, hvor du som leverandør har mulighet til å legge inn all informasjon du ønsker om dine produkter; blant annet ingredienser, næringsinnhold og allergener. I Sverige samarbeider vi med validoo.se og dabas.se.

Ta ansvar for verdikjeden din

Flere av Millums kunder benytter allerede Factlines i arbeidet med å sikre sine leverandørkjeder. Vårt samarbeid med Factlines tilrettelegger for en unik mulighet for leverandører som er representert i vår leverandørportal; Millum Commerce, til å kunne dokumentere og fremvise sitt samfunnsansvar overfor innkjøpere. Leverandørene viser med dette at de har en metode for å kunne stille krav og følge opp i sine dynamiske, ofte globale, leveransekjeder.

samfunnsansvar
shutterstock_232321981

Bruk kunnskapen som ligger bak tallene

Det går store mengder tall og annen data gjennom våre portaler – data som dere kan bruke i planlegging, strategi- og utviklingsarbeid. Vi kan hjelpe deg å finne nye kunder og segmenter.

En avtale skal gagne begge partner

Det er vanligvis innkjøperens fokus og behov man snakker om når det kommer til innkjøp og elektronisk handel. Men dette fokuset er med på å skape et dårlig grunnlag for godt forhandlingsklima mellom partene. 

shutterstock_161444087

Slik kommer du i gang som leverandør

Handshake

Gjør avtaler med kunder

Hengelas

Få tilgang til Millum Commerce

Produkter

Last opp dine produkter

Millumlaptop

Selg i vei!

kontaktoss

Spør oss om råd i dag!

Millum har lang erfaring i å utvikle og ta i bruk e-handelsløsninger både for de som skal selge og de som skal kjøpe. Dette, kombinert med bred bransjekunnskap, gjør at vi er en god sparringspartner for deg.