Millum

Hopp til hovedinnhold

Innhold

Hvem er Millum?

 

Millum AS er et norsk IT-selskap som utvikler og drifter e-handelsløsninger for alle aktører i verdikjeden. Vi leverer alt fra webbaserte innkjøpsløsninger for de store innkjøpskjedene til e-handelsløsninger for den enkelte leverandør, samt mange ulike tjenester som binder det hele sammen.

 

Vi tror at vi med vårt bransjefokus kan skape bedre løsninger for våre kunder fordi vi forstår deres forretning og behov, og med dette utgangspunktet har vi da også lykkes i å etablere oss som en ledende aktør for storhusholdningsbransjen i Norge, Sverige og Danmark. Vår rolle som fasilitator sikrer en god handel – hver gang. 

 

Nye bransjer og nye tjenester er fokuset for vår videre utvikling. Vårt datterselskap Matinfo AS er et eksempel på dette. Det er en frittstående næringsmiddelbase som leverer informasjon fra alle mat- og drikkeprodusenter til alle de som ønsker det. Også til Millum. 

 

I dag handles det for 8,9 milliarder norske kroner gjennom Millums løsninger, og vi fortsetter å vokse i Norden. I Norge og Sverige har vi sammen med store bransjeaktører etablert egne salgsagenter for storhusholdning; Horecamarket AS i Norge og Icio AB i Sverige. 

Millumansatte
aksesspunkt

Hva er Millums mål?

Vårt mål er å levere fremragende kundeopplevelser som skal skape bærekraftig konkurransefortrinn, effektiv differensiering og posisjonering for våre kunder.

 

Visjon

Midt i enhver god handels- og informasjonsopplevelse

 

Posisjon

En proaktiv samarbeidspartner med et bredt spekter av digitale løsninger tilpasset markedets ønsker i dag og i morgen

 

Forretningsidé

Vi utvikler bærekraftige bransjeorienterte digitale løsninger som effektiviserer prosesser, forenkler informasjonsflyt og øker handel gjennom våre løsninger - med utgangspunkt i opplevd kundeverdi

 

Verdier

Proaktiv - Pålitelig - Kunnskapsrik 

Hva gjør Millum med CSR?

I Millum og Matinfo utvikler vi digitale løsninger som hjelper våre kunder på begge sider av bordet til å gjennomføre bærekraftig handel. Vi deltar aktivt på ulike arenaer innen samfunnsansvar og bærekraft, og jobber fortløpende med å utvikle vår teknologi i takt med kravene i markedet. 

Bilde av tre formet som jordkloden. Baerekraft