Hopp til hovedinnhold

Ledige stillinger

 

Kollega hos Millum.jpg

 

Key Account Manager med teknisk innsikt

Millum leverer markedets beste innkjøpssystem, og søker en selvstendig og fremoverlent person som forstår våre løsninger, og kan følge opp eksisterende og nye kunder. Vi tilbyr rett person ansvar, tillit og spennende oppgaver fra dag én, med god mulighet til å sette sitt preg på ansvarsområder og oppgaver.

 

Som KAM i Millum vil du jobbe i et nordisk team på fem, og rapportere til nordisk salgsdirektør. Du vil ha ansvar for å etablere nye og pleie eksisterende kunderelasjoner, og jobbe på tvers av vår produktportefølje. Du blir også deltaker i et av produktutviklingsteamene og her vil du være salgsavdelingens forlengede arm. Slik vil du jobbe tett med både produktsjef, konsulent, marked, UX-designer og testkonsulent.

Åpen søknad

Er du fullstackutvikler, nyutdannet, student eller bare nysgjerrig på noe nytt innen IT? Vi leter alltid etter flere flinke folk, både med og uten lang erfaring. I tillegg til vanlige ansettelser, tilbyr vi også skriveplass og Trainee-stillinger.

 

I Millum får du være med på prosjekter fra A til Å, og ha stor påvirkningskraft. Hos oss står både ansvar og egen kompetanseutvikling i fokus. Om du i tillegg ønsker en fleksibel hverdag, der du er omgitt av hyggelige kollegaer, er sjansen stor for at dette er rett sted for deg. 

 

Send oss en åpen søknad, gjerne med CV, og fortell litt om deg selv: kontakt@millum.no