Hopp til hovedinnhold

Ledige stillinger

 

Fullstackutviklere

Millum vokser og søker derfor 2 fullstackutviklere som vil ta del i reisen videre. Du vil gjennom løsningsbeskrivelser, design og spesifikasjoner fra våre produktteam, bidra til å videreutvikle våre produkter og tjenester. Som fullstackutvikler vil du jobbe i team med erfarne utviklere og andre i vår utviklingsavdeling, som UX-ressurser og konsulenter.

Junior frontend-utvikler

Millum har behov for en nysgjerrig og arbeidsom frontend-utvikler som vil bidra til å utvikle en fremragende kundeopplevelse! Vi tilbyr et lærerikt og utviklende miljø, der rett person for jobben kan vokse som utvikler. For oss i Millum er det viktig at man trives på jobb og at ingen dager oppleves som like. Her samarbeider vi på tvers av avdelinger om felles prosjekter, der målet er å levere et innkjøpssystemet som dekker alle behov i storhusholdningsbransjen. 

Åpen søknad

Er du student, nyutdannet eller bare nysgjerrig på noe nytt, innen utvikling eller interaksjonsdesign? Vi leter alltid etter flere flinke folk, både med og uten lang erfaring. Vi tilbyr skriveplass og Trainee-stillinger i tillegg til vanlige ansettelser. 

 

I Millum får du være med på prosjekter fra A til Å, og ha stor påvirkningskraft. Hos oss står både ansvar og egen kompetanseutvikling i fokus. Om du i tillegg ønsker en fleksibel hverdag, der du er omgitt av hyggelige kollegaer, er sjansen stor for at dette er rett sted for deg.

 

Det er ønskelig at du behersker et skandinavisk språk godt, og at du har mulighet til å være fysisk tilstede på vårt kontor på Fornebu, noen dager i uken. 

 

Send oss en åpen søknad, gjerne med CV, og fortell litt om deg selv: kontakt@millum.no