Hopp til hovedinnhold

Ledige stillinger

 

Kollega hos Millum.jpg

 

Er du vår nye driftskonsulent? 

Millum opplever vekst og er på utkikk etter en dyktig driftskonsulent som ønsker å bli en del av vårt engasjerte team. Hos oss vil du få en utfordrende rolle i et innovativt og kreativt miljø, hvor din innsats vil være avgjørende for utvikling og vedlikehold av våre IT-systemer. Vi jobber sammen for å sikre stabil drift og pålitelighet.


Du har Bachelorgrad i informatikk, IT el.l., erfaring med IT-drift, helst erfaring innen kontainere som Docker og PowerShell, evne til å jobbe både selvstendig og i team m.m.

Åpen søknad

Er du fullstackutvikler, nyutdannet, student eller bare nysgjerrig på noe nytt innen IT? Vi leter stadig etter flere flinke folk, både med og uten lang erfaring. I tillegg til vanlige ansettelser, tilbyr vi også skriveplass og Trainee-stillinger.

 

I Millum får du være med på prosjekter fra A til Å, og ha stor påvirkningskraft. Hos oss står både ansvar og egen kompetanseutvikling i fokus. Om du i tillegg ønsker en fleksibel hverdag, der du er omgitt av hyggelige kollegaer, er sjansen stor for at dette er rett sted for deg. Må beherske et skandinavisk språk. 

 

Send oss en åpen søknad, gjerne med CV, og fortell litt om deg selv: kontakt@millum.no