Hopp til hovedinnhold

Sett opp, tilpass og planlegg menyer basert på oppskrifter med menyplanlegging

  • Planlegging av menyer, med fleksible intervaller
  • Oversikt over råvarebruk og kostpris
  • API for integrasjon i tredjepartsløsninger som storskjermer eller apper
  • Spesielt godt egnet for kantinekjeder
menyplanlegging-tillegg
foto personer kjøper mat i kantine

Vi jobber systematisk med oppskrifter, og det er viktig for oss når vi setter sammen en oppskrift, at den ikke bare blir satt sammen, men at den har både det rette næringsinnholdet og lavest mulig klimaavtrykk. Det er også viktig for oss å vise klimaavtrykket på menyene, slik at vi kan informere gjestene og ikke minst våre egne ansatte om dette og øke deres bevissthet.

Marianne Hayes Antonsen

Forretningsutvikler Bærekraft i Coor

Aktuelle artikler

Kokk anretter tallerken. Foto

Menybank – funksjoner som forenkler hverdagen på storkjøkkenet

foto personer i møterom

Mange bedrifter tror feilaktig at taksonomien ikke gjelder dem

Dame serverer mat. Foto

C02-kalkulator i Millum Procurement

Kvinnelig kokk og servitør med ipad og kalkulator. Foto

6 funksjoner som gjør innkjøp til storhusholdningen enklere og billigere

Flere moduler og funksjoner

C02-kalkulator rund

CO2-kalkulator

Matsvinn rund

Matsvinn

Rapporter, faktura, fritekst, analytics rund

Rapporter, faktura, fritekstbestilling og innsikt

Bestilling rund

Bestilling

Alle moduler og funksjoner