Våre ansatte

Hos Millum er vi 30 dedikerte ansatte fordelt på 6 avdelinger og to salgsagenter. Ønsker du kontakt med vår ledergruppe finner du telefonnummer til disse under hver avdeling.

Vi er også å treffe via vårt sentralbord på telefonnummer 671 19 020.

Økonomi og ledelse

Bjørn Anskau

Daglig leder

Bjørn har jobbet med Internett og elektronisk handel siden 1995. Han har bred erfaring fra konsulentprosjekter og etablering av ny forretningsvirksomhet.

906 82 005

Roberto Padin

Økonomisjef

Roberto har jobbet i IT bransjen i 20 år og har erfaring fra operasjonell logistikk, planning og økonomi.

900 80 037

Marit Alstad

Regnskap

Marit har arbeidet hos Millum i 6 år med regnskap. Marit har også ansvar for regnskapsføringen hos agentfirmaene Horecamarket og Icio.

Markedsavdelingen

Tiril Zelow Bliksmark

Markedssjef

Tiril har bred erfaring innen markedsføring, kommunikasjon, konseptutvikling og prosjektledelse. Hun har jobbet i horecabransjen i over 15 år, og kjenner godt til både kunde- og leverandørsiden.

+47 45 288 055

Morten Schee

Markedskoordinator

Morten er utdannet ved handelshøyskolen BI og har kommunikasjonserfaring fra Oslo Lufthavn.Til daglig arbeider han med nettsider, innholdsmarkedsføring, e-postmarkedsføring og andre markedsoppgaver.

Sofie Vatle

Markedskoordinator

Sofie har erfaring innen markedsføring, sosiale medier, bestillingsløsninger, produksjon av grafisk materiell, CRM og analyse. Sofie skal jobbe med CRM, design og analyse. Hun har 20 års erfaring med tilsvarende jobb i Aftenposten.

Utviklingsavdelingen

Dag Hesmyr

Utviklingssjef

Dag har jobbet med Internett og elektronisk handel siden 1995. Han har bred erfaring fra konsulent- og utviklingsprosjekter.

454 19 600

Farrukh Wahab Manzoor

Utvikler

Farrukh er utdannet  ved Universitetet i Oslo og har en master i programmering og nettverk. Han har erfaring som systemutvikler og webutvikler.  Farrukh startet i Millum i april og arbeider med å forbedre interne kontrollverktøy.»

Marian Aspås

Utvikler

Marian har en bachelor i Informatikk fra NTNU Gløshaugen. Hun begynte i Millum rett fra skolebenken 1. august. Marian sine hovedoppgaver knyttet til Procurement.

Bård Heitmann

Thomas Alme

Senior Utvikler

Thomas er utdannet som programmerer ved høgskolen i Kongsberg, og har hovedansvar for Millum Procurement som han har jobbet med siden 2005. Han har sterk faglig kompetanse og har oversikt over all funksjonaliteten man finner i handelsportalene som Millum leverer. Til daglig utvikler han ny funksjonalitet og tar seg av de supportsakene som krever endringer på løsningene eller datastrukturer for våre kunder.

Hasse Rygh

Systemarkitekt

Hasse har etterhvert samlet seg opp snart 20 års erfaring innen IT og har jobbet med både store og små løsninger. I Millum jobber han som systemarkitekt og har som oppgave å trekke de lange linjene for applikasjonene og ta de videre inn i fremtiden.

Yogan Rameg

Utvikler

Yogan er en dyktig .NET-utvikler som har over 10 år med erfaring fra en rekke store selskaper. Han har de siste årene jobbet som systemutvikler hos Laboremus og Kongsberg Oil&Gas. Til daglig jobber Yogan med end-to-end utvikling hos Matinfo og MineMenyer.

Rune Bjørsnøs

Senior Utvikler

Rune er utdannet med bachelorgrad i IT fra Høyskolen i Buskerud. Før han kom til Millum, arbeidet han 6 år som utvikler innen pensjon og forsikring. Til daglig jobber Rune med utvikling av Matinfo og MineMenyer.  

Espen Gulbrandsen

Utvikler

Espen er utdannet med bachelor i informatikk og bachelor i estetiske studier fra Universitet i Oslo. Espen har fem års erfaring som webutvikler på Linux og Windows-plattformer. Til daglig arbeider han med med Procurement og Mobile Procurement.

Konsulentavdelingen

Boye Johan Kolstad

Konsulentsjef

Boye har lang fartstid innen områdene innkjøp, e-handel og IT-systemer. Kontakt Boye for en uforpliktende prat om hvordan vi kan forenkle din hverdag.

982 27 713

Simen Ruberg

Konsulent

Simen er utdannet fra Handelshøyskolen Bi innen økonomi- og IT-ledelse. Han kom rett fra skolebenken og arbeider til daglig i konsulentavdelingen.

Idunn Søvik

Konsulent

Idunn har lang erfaring innen innkjøp og konsulentoppdrag og har master i prosjektledelse. Hun har bred erfaring som konsulent gjennom blant annet 11 år hos Telenor. Til daglig arbeider hun som konsulentressurs inn mot nye og eksisterende kunder.  

Kristin Nielsen

Prosjektleder

Kristin er utdannet innen hotell og restaurant og har jobbet i fire år i Millum. Før hun kom til Millum jobbet hun hos telecomputing. Kristin sine daglige arbeidsoppgaver er prosjektledelse, etablering av nye kunder og endringsprosjekter for eksisterende kunder.  

James William Coward

Prosjektleder

James er utdannet innen markedsføring ved handelshøyskolen BI og har master i forandringsledelse fra Lund universitet. Han har erfaring innen salg og prosjektledelse.Før han kom til Millum, jobbet han som salgskoordinator og prosjektleder i Hewlett-Packard.

Matinfo

Tommy Rebnord

Salgssjef

Tommy har bakgrunn fra restaurantbransjen. De siste årene har han jobbet for importører og i grossistleddet. Tommy er for øyeblikket i permisjon.

Cecilie Buck Rustad

Salgssjef

Cecilie er salgsansvarlig for Matinfo. Cecilie har en bred salgserfaring og har jobbet i Horecabransjen i 20 år. Hun er utdannet innen hotellfaget.

Knut Øksby

Daglig leder Matinfo

Knut er udannet jurist og har vært med å etablere en rekke selskaper i Norden med særlig fokus på nettverksmodeller og strategi i verdikjeder.

900 90 064

Drift / Support

Lars Erik Petersen

Driftsansvarlig

Lars Erik har bachelorgrad i IT fra Norges Informasjonsteknologiske Høgskole, med fokus på programmering, systemutvikling og teknologifag. Han har tidligere jobbet 10 år i Orkla Finans som IT-konsulent og leder for IT-drift. Lars Erik jobber i dag som driftsansvarlig i Millum, samt ressursperson i supportsaker.    

Salgsagent Norge

Ann-Karin Istad

Daglig leder Horecamarket

Ann-Karin har jobbet 9 år i salg mot dagligvare, apotek og parfymeri, og har erfaring fra leverandørsiden på storhusholdning. Hun jobber som daglig leder for salgsagenten til Millum, Horecamarket, og har som hovedfokus å skape et godt samarbeid med nye og eksisterende kunder, kjøpere som selgere.

993 07 407

Helene Munthe-Aasbø

Halvor Strand

Key Account Manager

Halvor har utdannelse innen markedsføring og stor erfaring fra IT-bransjen gjennom arbeid hos Canon og Ricoh. Halvor jobber til daglig med kunder hos Millum sin salgsagent Horecamarket.  

Vivian Bidne

Key Account Manager

Vivian er Key Account Manager med ansvar for videreutvikling og oppfølging av eksisterende kunder. Hun har arbeidserfaring fra ulike stillinger i reiselivsbransjen, og jobbet tidligere som salgssjef i Berg-Hansen Reisebureau. Vivian har en bachelor i Service Management fra Hotellhøyskolen i Stavanger.

Salgsagent Sverige

Magnus Andersson

Daglig Leder Icio

Magnus er daglig leder for Millum sin svenske salgsagent Icio AB. Magnus har jobbet for Millum i over 7 år og har bred erfaring fra både salg og ledelse. Magnus arbeider til daglig med oppfølgning av nye og eksisterende kunder i Sverige.

Michael Willner

Salgssjef

Michael er salgssjef for salgsagenten Icio AB i Sverige og har lang og bred erfaringen innenfor salg og Horeca-bransjen. Michael er utdannet kokk og har derfor førstehåndskunnskap om behovet hos kunden.

0704 203890