Konsulenttjenester

Hjelp til nesten hva som helst

Våre konsulenter har bred erfaring innen innkjøp, ehandel og integrasjoner. De rådgir og foreslår løsninger som fungerer for deg. Når man jobber med teknologi og systemer, er det viktig å ha noen som kan oversette “tekno-språket” til noe som vi vanlig dødelige kan forstå. Enten det er en mystisk TBF eller en komplisert integrasjon, kan våre konsulenter hjelpe.

Nye muligheter?

Noen ganger blir det vanskelig å ta gode valg, rett og slett fordi det er så mange muligheter. Heldigvis trenger du ikke å ha full oversikt. Det har nemlig vi. Fordi vi har årelang  erfaring i å rådgi bedrifter  i din bransje, har vi også god oversikt over lure måter å løse ulike problemer. Slik at du får mest mulig utbytte av løsningen du investerer i.

Sette strøm på prosessen – eller finne en smartere måte?

Alle bedrifter har sine egne måter å jobbe på. Det kan være rutiner for varekjøp, for fakturagodkjenning, eller hvordan man løser de hverdagslige oppgavene. Så lenge man jobber med penn og papir, er det kanskje ingen grunn til å endre godt innarbeidede rutiner?

Har du derimot behov for å effektivisere eller automatisere noen oppgaver, lønner det seg ikke alltid å tviholde på den gamle måten.  Vi vet at det å overlate jobben til et nytt sytem kan være en utfordring. Kanskje føles det tryggest å ta det litt skrittvis. En tidligere kollega kalte det “å sette strøm på gamle rutiner”.

Ofte handler det ikke om å sette strøm på en gammel rutine – men snarere se på hvordan man kan gjøre tingene enklere. Er man villig til å endre måten man jobber på, får man kanskje flere gevinster enn man kunne drømme om.

Jeg hjelper deg med systemene som gir deg en enklere jobbhverdag

Boye Johan Kolstad

Konsulentsjef

Boye jobber som konsulentsjef. Han har lang fartstid innen e-handel og it.  

982 27 713