Hva har 440 aktører i storhusholdningsmarkedet felles?

Siden oppstarten i 2001 har Millum etablert seg som en av de største aktørene innen storhusholdningen. I 2017 passerte handelsvolumet 7,2 milliarder norske kroner.

Både kjøps- og salgsprosesser kan være hektisk, uoversiktlig og tidkrevende arbeid, som stjeler vesentlig tid fra kjernevirksomheten. Det kan være slik, men det trenger ikke være det.

Vi har over 15 år utviklet et bredt spekter av tjenester, spesiallaget for ordrehåndtering i storhusholdningsmarkedet. Våre løsninger spenner fra rene innkjøps- og leverandørportaler
med integrerte fakturaløsninger, til nøkkelferdige netthandelsløsninger, spesialløsninger for inn- og utgående fakturaer og dessuten håndtering av all meldingstrafikk gjennom PEPPOL.

Vi hjelper deg ganske enkelt å effektivisere ordreprosesser, frigjøre tid og, gjennom det, øke inntjeningen.

Her har du noen fakta rundt Millum og vår virksomhet:

Alle dine samarbeidspartnere på ett sted
I våre portaler har vi koblet opp over 360 leverandører, grossister og produsenter. På den måten kan du være sikker på at du finner dine leverandører der. Gjør du ikke det, så skal vi gjøre vårt beste for å få de inn.

Store tall
I 2017 ble det handlet for over 7,2 milliarder NOK gjennom Millum sine innkjøpsportaler. Av dette sto det norske markedet for 5,5 milliarder NOK, mens det voksende svenske markedet bidro med 1,7 milliarder NOK.

Flerforldige portaler
Alle innkjøpskjeder får en egen innkjøpsportal hvor de selv bestemmer alt fra funksjoner og navn, til hvilke varekataloger som skal finnes der. I dag har vi over 80 innkjøpsorganisasjoner fordelt på 19 portaler.

Flest brukersteder og brukere
Vi har over 3800 registrerte hoteller, restauranter og kantiner i vårt system. Totalt gir det over 10 000 registrerte brukere som daglig får en enklere hverdag ved å bruke våre innkjøpsportaler.

hansken-nettside-jpg1